Майстерність актора - Борис, Ігор Олександрович; Фєвральова, Світлана Вячеславівна (ХДАК, 2025)
«Майстерність актора» – обов’язкова навчальна дисципліна, яка є головною частиною загальної системи викладання фахових дисциплін, для виховання та різнобічного гармонійного розвитку фахівців спеціалізації «Акторське мистецтво музично-драматичного театру». Навчальна дисципліна «Майстерність актора» покликана допомогти студентам оволодіти основними елементами майстерності актора у створенні художнього образу, надати базові знання в роботі актора в українській та західній класичній драматургії.
програма та навч.-метод. матеріали для бакалаврів 3 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво музично-драматичного театру»
Keywords: майстерність актора