Мистецтво балетмейстера - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Інструктивно-методичні матеріали до самостійних занять з дисципліни першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 02 Культура і мистецтво спеціальності 024 Хореографія освітньої програми Бальна хореографія.
інструктивно-метод. матеріали до самост. занять з дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореогр.", освітня програма "Бальна хореогр."
Keywords: мистецтво балетмейстера, ballet master's art; хореографія, choreography