Основи продюсування аудіовізуальних проєктів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальний курс «Основи продюсування аудіовізуальних проєктів» є одним з базових для підготовки бакалаврів зі спеціальності «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» та розробленим відповідно до змісту освітньої програми «Відеоблогінг і телерепортерство» відповідно до сучасних вимог телевізійної галузі. Дисципліна, що займає одне з провідних місць у навчальному плані факультету аудіовізуального мистецтва, покликана розкрити основні принципи роботи продюсера на телебаченні, ознайомити студентів з професійними обов’язками продюсера на різних етапах підготовки аудіовізуального ефірного продукту, методиці створення різних жанрів. Для здобувачів вищої освіти фахових закладів вищої освіти, а також викладачів, аспірантів, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» (1 курс)
Keywords: продюсування аудіовізуальних проєктів, production of audiovisual projects; УДК 791.631-051(073/034)