Інтернет-адикція в контексті вивчення інформаційного впливу в соціальних мережах - Зіменко, О. (My University, 2023)
Зважаючи на розповсюдженість Інтернету та соціальних мереж, актуалізувалась проблема інтернет-адикції, яка є дуже важливим аспектом у контексті вивчення загального інформаційного впливу
Keywords: інтернет-адикції; інформаційний вплив; соціальні мережі