Оркестрові візерунки - Савицька, Олександра Вікторівна; Мельник, Надія Валентинівна (ХДАК, 2025)
Запропоновано адаптовані музичні матеріали в авторських обробках для здобувачів І та ІІ рівнів вищої освіти освітньої програми «Народні інструменти» з предмету «Оркестровий клас» в умовах навчального процесу в дистанційному режимі. Приділено увагу особливостям складу оркестру народних інструментів та інструментуванню музичних творів для онлайн оркестру.
хрестоматія для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти з навч. дисципліни "Оркестровий клас"
Keywords: оркестри народних інструментів; оркестровий клас