Можливості використання Gemini (AI) як системи машинного навчання в закладах вищої освіти - Побіженко, І. О. (ХДАК, 2024)
Зарубіжний досвід цифровізації вищої освіти свідчить, що системи машинного навчання мають значний потенціал для підвищення ефективності інформаційного супроводу студентів та викладачів. Gemini — це сучасний креативний інструмент, що може підвищити ефективність освітньої діяльності студентів та викладачів, поширення його застосування в практиці роботи ЗВО сприятиме підняттю рівня цифровізації вищої освіти України на якісно новий рівень.
Keywords: штучний інтелект в освіті