Основные контуры со-присутствия вечности и времени - Панков, Г. Д. (My University, 2018)
Поставлена ​​проблема актуалізує метафізику як прояв філософського прагнення осмислювати граничні підстави буття, серед яких істотне місце займають категорії присутності, часу і вічності. При цьому присутність виглядає сполучною ланкою між часом і вічністю, завдяки якому долається їх розуміння як несумісних один з одним протилежних онтологічних підстав.
Keywords: вічність і час, eternity and time