Проблеми сучасної театральної педагогіки в контексті болонського процесу - Гордєєв, Сергій Іванович (ХДАК, 2005)
З прийняттям 1999 р. Болонської декларації прискорився процес інтеграції європейських країн в єдиний освітній простір. У зв'язку з цим питання про перехід вищої театральної школи України на дворівневу систему освітньо-кваліфікаційних рівнів за схемою "бакалавр" і "магістр" останнім часом набуває надзвичайної актуальності.
Keywords: театральна педагогіка; театральна освіта; підготока режисерів