Дистанційне навчання акордеоністів: сучасні світові практики - Шемет, Лариса Василівна (ХДАК, 2024)
На платформах Your Space Music Lessons, Accordion Online Academy навчають на різних типах акордеонів, зокрема клавішному, кнопковому, з вільним басом (виборною лівою клавіатурою), цифровому, діатонічному, намагаючись поєднувати традиційні та сучасні підходи в наданні відповідних теоретичних знань та формуванні практичних навичок. Зазвичай освітні послуги пропонуються на трьох рівнях: початковому / скретч, середньому / проміжному та просунутому.
Keywords: музична освіта дистанційна; акордеон; accordion