Типологія критеріїв адекватності виконавської інтерпретації - Воскобойнікова, Юлія Василівна (ХДАК, 2011)
Визначено критерії адекватності інтерпретації авторському задумові музичного твору, запропонована їх типологія.

The criteria for an adequate interpretation of author’s intention of a musical composition is determined and their typology proposed.
Keywords: музичне виконавство; interpretation; виконавська інтерпретація