Авторська програма хореографічного виховання дітей та молоді в народному художньому колективі ансамблю танцю "Щасливе дитинство" Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості - Островська, Каріна Володимирівна (My University, 2020)
Одним із відомих творчих колективів Харківщини сьогодні з впевненістю можна назвати народний художній колектив ансамбль танцю «Щасливе дитинство» Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості, що підтверджено його багатьма творчими досягненнями танагородами на міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалях та конкурсах в Україні та за її межами.
Keywords: хореографія, choreography