Фізичне виховання (Безпека життєдіяльності та цивільний захист) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Конспект лекцій з дисципліни “Фізичне виховання”, розділ Безпека життєдіяльності та цивільний захист передбачає вивчення загальних питань основ безпеки життєдіяльності з урахуванням особливостей підготовки бакалаврів за відповідними напрямками підготовки та майбутньої професійної діяльності випускників.
конспект лекцій навч. дисципліни, напрям підгот. 02 "Культура і мистецтво", всі спеціальності 1 курс, ф-т "Хореогр. мистецтво"
Keywords: фізичне виховання, physical education