Віртуальний туризм як інноваційний вид туристичної діяльності - Гробова, В. В. (ХДАК, 2017)
Розглянуто інновації в туризмі, які є неодмінною умовою підвищення конкурентоспроможності, збільшення обсягу споживання продукції, досягнення економічного успіху. Серед них значну увагу заслуговує віртуальний туризм.
Keywords: віртуальний туризм, virtual tourism