Богословие и жизнь: эпидемия как вызов к самосознанию - Панков, Георгій Дмитрович (My University, 2020)
Думка про епідемію зазвичай викликає у людей яскрау негативну реакцію, яка виражає глибоке занепокоєння за життя перед загрозою смерті. У статті розглянуто питання епідемії як стимулюючого фактора самопізнання.
Keywords: богослов'я; theology