Інформаційне право - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Інформаційне право» покликана надати знання про систему інформаційного законодавства України та посилити теоретичну та практичну професійну підготовку спеціалістів інформаційної та документаційної діяльності, допомогти студентам усвідомити ступінь відповідальності під час здійснення інформаційних процесів, оволодіти методами здійснення професійної діяльності згідно діючого інформаційного законодавства як України, так і зарубіжних країн.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Інформ. та документ. діяльність", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: інформаційне право; information law