Інформаційна аналітика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Дисципліна «Інформаційна аналітика» завершує цикл дисциплін соціально-інформаційного спрямування, який закріплює фундаментальні знання і навички роботи з інформацією в бібліотеці, організації вищого рівня функціонування бібліотеки як соціально-комунікаційній структури та її можливі диверсифікаційні форми в інформаційній інфраструктурі суспільства; узагальнює знання про створення інформаційно-аналітичних продуктів та послуг і умови їх просування на інформаційному ринку. Мета навчальної дисципліни –засвоєння теоретичних основ та технологій інформаційно-аналітичної діяльності (ІАД).
конспект лекцій до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівні вищої освіти, галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спец. 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньої програми «Управління цифровою інформацією»
Keywords: інформаційна аналітика; information analytics