Феномен спеціальних сценічних подій: культуротворчий контекст - Жолудь, Олексій Сергійович (ХДАК, 2025)
Проблематизація культурних практик в умовах воєнного стану в нашій країні набула загрозливого характеру, але водночас сприятиме зростанню механізмів культуротворення в повоєнний час. Загрози івент-індустрії можуть бути перетворені на інструменти побудови осучасненого культурного простору на основі посилення творчої спроможності, ціннісної безпеки, активної участі осіб і соціальних груп у культуротворчих соціокультурних змінах.
Keywords: культурні практики; спеціальна сценічна подія; івент-індустрія; special stage event; креативні індустрії; культуротворення; івент-заходи