Комунікативна семантика регіональних особливостей сприйняття спортивно-художніх дійств - Мащенко, І. О. (My University, 2019)
Спортивний рух є невід’ємною складовою як індивідуальної культури людини, суспільним надбанням, так і ринкових відносин у культурі, динаміка якої демонструє візуальний поворот. Тому в поле наукового інтересу культурології ХХІ ст. вписуються спортивно-художні дійства як масові видовища сучасності з відображенням цінностей та суспільних відносин у спортивно-художній формі.
Keywords: спортивно-художні дійства, sports and artistic activities