Перспективи розвитку гастрономічного туризму в умовах воєнного стану (на прикладі міста Харкова) - Подпоріна, Н. (ХДАК, 2023)
Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм. Предмет дослідження – перспективи розвитку гастрономічного туризму в умовах воєнного стану в Україні. Мета дослідження – виявлення основних факторів, що впливають на розвиток гастрономічного туризму в світі і зокрема, в Україні в умовах воєнного стану для привернення уваги до подій та відродження української культури.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 242 "Туризм", ОПП "Туризмознавство"
Keywords: туризм гастрономічний, gastronomic tourism; Харківщина, Kharkiv region