Історія світової культури - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Курс узагальнює відомості про особливості, основні етапи розвитку, найвищі досягнення та провідних представників світової культури, показує механізми та форми її репрезентації в суспільствах ХХІ ст.
силабус, освітньо-проф. програма "Менеджмент маркетинг. діяльності", освітній рівень перший (бакалавр.), галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент"
Keywords: історія світової культури