Історія української культури - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Основна мета курсу – формування здатностей зберігати та примножувати моральні, культурні, наукові цінності і досягнення українського суспільства на основі розуміння його історії та закономірностей розвитку.
силабус освітньо-проф. програми "Оркестр. дух. та ударні інструм.", "Естрад. спів", "Хор. диригування", "Нар. спів", "Нар. інструм.", "Муз. мистецтво ест"освітній рівень перший (бакалавр.), галузь знань 02 "Культура і мистецтво", 025 "Муз. мистецтво"
Keywords: історія української культури; history of Ukrainian culture