Наскрізна програма практики - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
У програмі практики пропонується технологія наскрізної практики студентів другого освітнього рівня «магістр» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності «Туризм». Висвітлюється мета, завдання практики, зміст і форми організації практики, зокрема онлайн, методичні рекомендації, форми контролю, вимоги до звітності.
перший освітній рівень (бакалавр), 1-4 курс, 1-8 семестр, 24 "Сфера обслуговування", 242 "Туризм", Туризмознавство
Keywords: Практичні заняття, самостійна робота, тестові завдання