Диверсифікація соціально-комунікаційних технологій в бібліотеках - Сафонова, Т. А. (My University, 2016)
Розглядаються особливості розвитку соціально-комунікаційних технологій як головного чинника перетворень в бібліотечно-інформаційному середовищі.
Keywords: соціальні комунікації, social communications