Квартет саксофонів як виконавський феномен у західному музичному мистецтві - Пань Веньцзянь (ХДАК, 2021)
Актуальність теми дослідження обумовлюється вивченням та осмисленням музично-історичного розвитку саксофону та дослідження етапу становлення цього інструменту, як сольного і як окремої інструментальної групи наприкінці ХІХ ст. в академічній музичній культурі та аналізу діяльності сучасних західних саксофонових квартетів. Об'єктом дослідження є виконавство на саксофоні в академічній музичній традиції. Предметом дослідження є жанр квартету саксофонів. Мета роботи - описати історію виникнення жанру квартету саксофонів, а також проаналізувати оригінальний репертуар
магіст. робота у галузі знань 02 "Культура і мистецтво" , зі спец. 025 "Муз. мистецтво", ден. форми навчання
Keywords: саксофонне виконавство, saxophone performance