Вплив реклами на здоров'я людини - Великий, Юрій Юрійович; Меламед, В. А. (My University, 2020)
Досліджено та теоретично обґрунтувано поняття «реклами як засобу маніпулювання людиною» та надано рекомендації щодо профілактики маніпулювання свідомістю людини.
Keywords: реклама, advertising; здоров'я; health