Оптимізація та підвищення професійної компетентності викладачів кафедри одноборств з використанням комп'ютерних технологій - Романенко, В. В.; Веретельникова, Наталія Анатоліївна; Чуєв, А. Ю. (My University, 2019)
На підставі аналізу спеціальної літератури підтверджена актуальність впровадження комп'ютерних технологій у професійну діяльність викладачів, які дозволяють оперативно і якісно вирішувати різноманітні питання організації та проведення навчального процесу. Розроблено та апробовано комп'ютерний додаток «Журнал викладача», який дозволяє оптимізувати та підвищити професійну компетентність викладачів кафедри одноборств.
Keywords: викладачі фізичної культури, teachers of physical culture; єдиноборства, single combats; комп'ютерна програма, computer program