Взаємозв’язок інтернет-комунікацій з ризиком суїцидальної поведінки особистості - Приходько, Дмитро Петрович; Протасеня, В. (ХДАК, 2023)
У сучасному світі комунікацій Інтернет є одним з найважливіших аспектів буденного життя, але разом із цим він створює багато ризиків для особистості. Наприклад, люди, які активно користуються соцмережами, частіше відчувають втрату мотивації, зниження соціальних навичок, порівняння з іншими людьми, низьку самооцінку, кіберзалякування, булінг та ін. Активні користувачі інтернет- комунікацій частіше страждають на депресію, що пізніше може призвести до суїцидальної поведінки.
Keywords: психологія суїциду, psychology of suicide