Соціально-психологічна підтримка ментального здоров'я суб'єктів освітньо-виховного середовища ЗВО - Потьомкіна, Нанулі Зурабівна (ХДАК, 2024)
Підтримка ментального здоров’я в закладі вищої освіти має вирішальне значення, оскільки емоційний стан учасників навчального процесу безпосередньо впливає на їхню здатність до навчання, успішності, продуктивності та життєстійкості, для формування не тільки компетентних, а й стійких та адаптивних молодих фахівців, які зможуть долучитися до відбудови суспільства у післявоєнний період.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти другого (магістер.) рівня, спец. 053 Психологія, ОПП "Кризова психологія", заоч. форми навчання
Keywords: ментальне здоров'я в освіті; педагогічна психологія; психологія вищої освіти