Головні елементи в опануванні професією актора театру та кіно - Борис, Ігор Олександрович (ХДАК, 2020)
Виявлено, що основою професії актора є три складові: його організм, тілесна форма, робота головного мозку, думка, емоції, почуття, входження власного «Я» актора у власне «Я» іншої людини, персонажа, сценічного або кінообразу. Розглянуто одні з головних елементів у професії актора — його власне тіло і всі складові організму.
Keywords: acting skills; актори театру; акторська майстерність