Музичний стиль та його роль у творчості артиста естради - Кудрич, Л. В. (My University, 2023)
Важливим в роботі над стилем є особливе вміння володіти пошуком своєї винятковості та відображення свого «я» в музичному напрямку. Варто визначитися з поняттям музичного стилю та його місцем у відбудові свого творчого образу артистом естради. Музичний стиль залежить від засобів та прийомів при художньому вираженні та відображає естетичні вподобання різних прошарків населення певної епохи або творчого напрямку. Для визначення зі своїм стилем в музиці варто бути обізнаним в різновидах музичних стилів.
Keywords: естрадний спів