Організація транспортних подорожей на прикладі Японії - Дармостук, Д. О. (ХДАК, 2023)
Інтерес до Японії високий у всьому світі. Видатні досягнення Країни висхідного сонця, особливо в економіці, широко відомі, привертають велику увагу та викликають неоднозначні емоції. Предмет дослідження – організація транспортних подорожей. Об’єкт дослідження – туристична індустрія Японії. Основною метою даного дослідження є визначення передумов розвитку та сучасних характеристик туризму та рекреації Японії.
кваліфікац. робота здобувача вищої освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 242 "Туризм і рекреація", ОПП "Туризмознавство"
Keywords: Японія; Japan; tourism in Japan