Придворний менует (Le menuet de la cour) - Сластіна, Євгенія Юріївна (ХДАК, 2022)
Менует з’явився приблизно у 60-х рр. XVII ст. Існувало два його різновиди — звичайний, більш ранній, та фігурний, який утворився зі звичайного. Вони у великій кількості публікувались у танцювальних збірках.
Keywords: менует (танець); бальні танці; сценічний танець