Вплив занять акробатикою на рівень розвитку координаційних здібностей, сили та гнучкості у здобувачів вищої освіти - Тарабанова, М. А. (My University, 2024)
Вивчено вплив занять акробатикою на рівень розвитку координаційних здібностей, сили та гнучкості у здобувачів вищої освіти. Виявлено, що заняття даним видом фізичної активності сприяє поліпшенню зазначених фізичних якостей у студентської молоді.
Keywords: рухова активність; фізичне виховання; акробатика; acrobatics