Трансформація жанрів на телебаченні в Україні (з лютого 2022 по лютий 2024) - Городецька, О. І. (ХДАК, 2024)
Актуальність даної теми полягає в необхідності проаналізувати трансформацію жанрів, що відбулися в українському телевізійному етері за останні два роки, а також дослідити механізми адаптації та домінантності певного телевізійного програмного продукту під впливом зовнішнього середовища. Дослідження трансформації жанрів з точки зору домінантності програм певного жанру у наповненні телевізійних етерів у період з лютого 2022 року по лютий 2024 року має велике значення для розуміння тенденцій розвитку українського телебачення та прогнозування подальших змін у його жанровій структурі. Така постановка проблеми актуалізує її вирішення.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 021 "Аудіовізуальне мистецтво та виробництво"
Keywords: телебачення українське; телевізійні жанри