Маркетинговий менеджмент - Дєгтяр, А. О.; Остропольська, З. М.; Пшинка, Г. В. (My University, 2019)
У навчальному посібнику розглянуто теоретичні й методологічні основи маркетингового управління (маркетингового менеджменту), його сутність, етапи становлення і розвитку, процедури, методи і прийоми, а також його місце в системі економічних наук. Акцентується увага на розкритті сутності маркетингу та маркетингового менеджменту, його еволюції, розглянуто сутність та базові складові управління маркетинговою діяльністю, методологічні підходи до вибору і реалізації маркетингової стратегії та контролю за її виконанням.
навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Keywords: маркетинговий менеджмент, marketing management