Громадський аспект бібліотечної журналістики США - Косачова, Ольга Олександрівна (My University, 2017)
Розглянуто досвід бібліотечної журналістики в США.
Keywords: бібліотечна журналістика; США; journalism is library; USA; бібліотечна справа за кордоном