Інформаційна безпека особистості: соціально-комунікаційний вимір - Давидова, Ірина Олександрівна (Вид. центр КНУКіМ, 2024)
Становлення та розвиток постіндустріального, інформаційного, цифрового суспільства та, на майбутнє, суспільства знань, суттєвим чином впливають на існуючу соціальну феноменологію. Система різноманітних комунікативних зв’язків, що виникають між різними контрагентами комунікації, формує не лише розгалужений комунікаційний простір, але й створює низку суттєвих загроз для інформаційної безпеки кожної особистості.
Keywords: інформаційне суспільство; комунікативні зв’язки; Postindustrial society