Зарубіжна журналістика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Зарубіжна журналістика» призначений для підготовки здобувачів першого(бакалаврського) рівня освіти зі спеціальності061 «Журналістика». Зміст курсу розкриває стан журналістики в зарубіжних країнах, перш за все в найбільш розвинених в сфері ЗМІ та телекомунікацій; визначає ефективне функціонування сучасних зарубіжних медіа;розглядає професійні критерії зарубіжної журналістики тощо.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу, освітньо-проф. програма "Соціальна та культурна журналістика", спец. 061 "Журналістика", галузь знань 06 "Журналістика", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: журналістика, journalism; зарубіжна журналістика, foreign journalism