Психосоматичні прояви як джерело хореографічної образності - Борисенко, Анастасія Володимирівна (ХДАК, 2025)
Сучасна хореографія збагачується в результаті роботи з реальними тілесними станами, психосоматика в хореографії відкриває можливість образно передавати соціально чутливі теми — біль, ізоляцію, пригніченість, пошук гармонії — не через сюжет чи текст, а через тілесну правду, що промовляє безпосередньо до емоційної пам’яті глядача.
Psychosomatic manifestations as a source of choreographic imagery