Філософсько-дослідницька платформа С. Кравчинського та А. Годовської у створенні вистави «Батай і світанок нових днів» - Шабаліна, О. М. (My University, 2018)
У статті проведено мистецтвознавчий аналіз вистави С. Кравчинського та А. Годовської «Батай і світанок нових днів» (Польща, 2016) у проекції на тенденції розвитку мистецтва сучасного танцю.
Keywords: Батай Ж.; контемпорарі; сучасний танець; Bataille J.; contemporary; modern dance