Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
«Майстерність актора» – обов’язкова навчальна дисципліна, яка є головною частиною загальної системи викладання фахових дисциплін, для виховання та різнобічного гармонійного розвитку фахівців спеціалізації «Акторcьке мистецтво драматичного театру та кіно». Мета вивчення дисципліни – ідейна і професійна підготовка майбутнього актора драматичного театру і кіно, озброєного знаннями та вміннями, які необхідні для вирішення широкого кола проблем з виховання професійних акторів для драматичних театрів, кіно і телебачення.
програма та навчально-методичні матеріали для здобувачів 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спец. 026 «Сценічне мистецтво», ОПП «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: акторська майстерність; acting art