Використання інформаційних технологій у готельному бізнесі - Зайцева, М. М. (ХДАК, 2024)
Сучасний готельний сектор є важливою складовою сфери послуг, що включає в себе широкий спектр операцій та функцій, необхідних для забезпечення комфортного перебування і задоволення потреб гостей. Він стикається з необхідністю інтеграції інформаційних технологій (ІТ) для оптимізації своєї діяльності. Цей феномен викликаний зростанням конкуренції, збільшенням очікувань споживачів та прагненням до підвищення оперативної ефективності.
Keywords: інформаційні технології в готельному бізнесі