Комплексна система пластичного виховання актора (Танок) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Комплексна система пластичного виховання актора (Танок)» забезпечує формування теоретичних знань і практичних навичок з виховання майбутніх акторів. Курс розроблено для професійної підготовки акторів.
прогр. навч. дисципліни для бакалаврів 1 курсу спец. 026 «Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: пластична культура актора; plastic culture of the actor; майстерність актора; акторська майстерність; acting skills