Мандрівний книжковий клуб як форма літературного туризму - Руденко, К. (ХДАК, 2025)
Літературний туризм є важливою складовою сучасної туристичної індустрії, адже поєднує культурно-пізнавальний відпочинок із залученням до літературної спадщини. Він дозволяє мандрівникам глибше зануритися в атмосферу творів, відвідати місця, пов’язані з життям і творчістю письменників, а також розширити свої літературні знання.
Keywords: туризм літературний