Український народний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна дисципліна «Український народний танець та методика його викладання» знайомить зі стилістичними особливостями танців різних регіонів України, формує уміння емоційно виразно та стилістично вірно їх виконувати, самостійно створювати окремі танцювальні комбінації, етюди, танцювальні фрагменти на основі вивчених елементів; має міждисциплінарні зв’язки з курсами «Мистецтво балетмейстера», «Народно-сценічний танець та методика його викладання», «Зразки народної хореографії», «Класичний танець та методика його викладання», «Мистецтво балетмейстера». Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної̈ освіти.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 «Хореографія», освітньої програми «Народна хореографія»
Keywords: український народний танець; хореографія народна українська