Спецінструмент (баян, акордеон) (1 курс) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програма розкриває методологічні, методичні, організаційні і технологічні засади з предмету «Спецінструмент», вимоги до програми курсу, методичні рекомендації до індивідуальної й самостійної роботи здобувачів, орієнтовний рекомендований репертуар та ін. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Народні інструменти».
програма до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», освітньої програми «Народні інструменти»
Keywords: баянне мистецтво; баянна музика; accordion