Технології, які змінять туризм у майбутньому - Бреславець, Г. В. (ХДАК, 2019)
Розглянуто сучасні технології, які змінять туризм у майбутньому і дозволять відвідати найцікавіші та найнезвичайніші куточки світу і навіть інші планети.
Keywords: space tourism; космічний туризм