Диригування (4 курс) - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Зміст курсу розкриває методологічні, методичні, організаційні і технологічні засади з предмету Диригування, вимоги до програми курсу, методичні рекомендації до індивідуальної й самостійної роботи здобувачів, орієнтовний рекомендований репертуар та ін. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Хорове диригування», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Хорове диригування»
Keywords: диригування; conducting