Діджиталізація як перспективний напрям подолання туристичної кризи в умовах пандеміїї COVID-19 - Аніщенко, Алла Петрівна; Бессона, А. (ХДАК, 2021)
Пандемія коронавірусу COVID-19 стала для туристичної галузі найсерйознішим викликом за весь час її існування. У статті тезово розглянуті можливості діджиталізації та введення нових сучасних технологій у сферу туризму, які є перспективним напрямом подолання кризи, що виникла у зв’язку з проявом пандемії.
Keywords: digitization of tourism