Сублімація як механізм психологічного захисту - Степанян, Аліна Русланівна (ХДАК, 2023)
Вивчення психологічного захисту особистості на практиці є можливістю стабілізувати особистість у психічному плані. Ця проблема сьогодні доволі актуальна, що призводить до необхідності вивчення захисних механізмів з метою надання допомоги людям при адаптації, реабілітації чи психологічному вивантаженні, оскільки несправності в психологічному захисті можуть призвести до соматичних захворювань.
Keywords: психічна сублімація; mental sublimation